11 september 2022

Gratis theatervoorstelling op Wereld Alzheimer Dag

Op woensdagavond 21 september vindt in het Evertshuis in Bodegraven de voorstelling ‘Plakband & Polaroid’ plaats. Het wordt georganiseerd door Alzheimer Café Midden-Holland in het kader van Wereld Alzheimer Dag, en is gratis te bezoeken.

 “Dit is wel een heel speciale editie van het Alzheimer Café. We zijn heel blij dat het gelukt is deze voorstelling naar Bodegraven te halen.”

Voorzitter Jaap Feenstra van afdeling Midden-Holland vertelt er met trots over.

“Deze bijzondere theatervoorstelling ontroert, grijpt aan, maar brengt ook humor en is ontspannend tegelijk. Daarbij is het heel herkenbaar en leerzaam.”

De acteurs Ton van de Bildt en Corrie van Nieuwkerk van theatergezelschap Vliegeren met Tegenwind spelen het leven van twee partners die ingrijpend verandert, nadat een van hen de diagnose Alzheimer krijgt. De impact van dementie op het leven van beiden komt tot leven en er worden herkenbare onderwerpen nagespeeld. Aan het eind gaan de spelers in gesprek met het publiek.

De voorstelling is gratis te bezoeken en is bedoeld voor iedereen die met dementie te maken heeft.

“Dat het gratis te bezoeken is, is mogelijk gemaakt door de bijdrages van onder andere Inner Wheel Bodegraven, Gemeente Bodegraven-Reeuwijk en het Evertshuis waarvoor wij ze erg dankbaar zijn”.

Iedereen die met dementie te maken heeft is van harte welkom in het Evertshuis. “Of je nu mantelzorger, familie of vriend, professional of een andere reden hebt, iedereen zal geraakt worden door dit verhaal”.

Let op: De voorstelling is gratis, maar reserveren verplicht via e-mail: alzheimercafemiddenholland@gmail.com

Meer informatie vindt u op:

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Bewolking, somber en soms motregen

Vandaag is het bewolkt en somber weer. Met name in de ochtend valt er soms motregen. De zwakke en later op de dag matige wind is noordoost tot noord. Het kwik loopt op naar 6°C. De nacht verloopt bewolkt bij een minimumtemperatuur van 4°C.

Dinsdag Wolken en enkele opklaringen. Daarnaast is er kans op een bui. De zwakke wind zit in de westhoek. In de middag geeft de thermometer 8°C aan.

Foto: Arie Vernet De sfeer is er intussen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu