Gepubliceerd 11 augustus 2021

Goudse Schouwburg opent theaterseizoen

De Goudse Schouwburg opent op 28 augustus het theaterseizoen met een feestelijke seizoensopening. Tussen 14.00 uur en 18.00 uur is iedereen welkom voor een doorlopend programma met previews van artiesten van komend seizoen, leuke activiteiten en een gezellige borrel.

De dan geldende maatregelen, die hopelijk na vrijdag duidelijk zullen zijn, worden gehandhaafd. De komende weken zullen de artiesten een voor een bekend worden gemaakt, die op die dag een sneakpeak van hun voorstelling gaan laten zien.

Alle voorstellingen zullen op 21 augustus op de website www.goudseschouwburg.nl staan, waarna op 28 augustus om 11.00 uur de ticketverkoop start van de hele programmering.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN