Cinema Gouda en Goudse Schouwburg binnenkort weer open


Cinema Gouda gaat vanaf 1 juni open, er mogen maximum van 30 mensen in de filmzaal. Het filmaanbod in de eerste maand zal bestaan uit een combinatie van oude films en nieuw aanbod. Gaandeweg groeit het aanbod met nieuwe filmreleases. Als het Coronavirus onder controle blijft, geldt op 1 juli een maximum van 100 mensen per filmzaal.

De Goudse Schouwburg wil vanaf 1 juli de deuren weer openen. In de grote zaal zullen voornamelijk theatervoorstellingen te zien zijn die oorspronkelijk gepland stonden voor de kleine zaal. Voor de kleine zaal wordt een nieuwe programmering gemaakt.

Theaterbezoekers kunnen zich laten verrassen door een ander aanbod in een andere setting. Zo zijn er toneel-op-toneel voorstellingen en voorstellingen in café of club setting. Uiteraard met een maximum van 100 personen per zaal. Ook worden er speciale horecapakketten ontwikkeld die mee de zaal in mogen en is na afloop van de voorstelling het theatercafé op reservering geopend.

Veiligheidsmaatregelen
Cinema Gouda en De Goudse Schouwburg willen te allen tijde een veilige omgeving bieden voor bezoekers, medewerkers en bespelers. Voor de heropening zijn daarom plannen gemaakt die voldoen aan de richtlijnen van de RIVM en die in lijn zijn met de protocollen van de NVBF, VSCD en KHN. Zo wordt alles op alles gezet om bezoekers op een veilige manier te ontvangen.

Ondanks dat Cinema Gouda en De Goudse Schouwburg enthousiast zijn over de heropening, biedt het nog geen vooruitzichten voor een verbetering van de financiële positie. De aangepaste programmering is er in eerste instantie op gericht om de mogelijkheden te ontdekken binnen de 1,5 meter samenleving en om in contact te blijven met de bezoekers.

Alle ontwikkelingen omtrent de heropening zijn te volgen via de websites www.cinemagouda.nl en www.goudseschouwburg.nl, nieuwsbrieven en de social media.

0 Shares
Sluit Menu