Gepubliceerd 2 juli 2023

Gouda lanceert nieuwe website over mobiliteitsplannen

Naar aanleiding van het bestuursakkoord ‘Geef Gouda Door’ lanceert die gemeente de nieuwe website ‘Gouda Goed op Weg’. Hierop staat uitgelegd hoe het zogeheten Verkeerscirculatieplan (VCP) wordt uitgevoerd. Dat plan moet zorgen voor meer ruimte voor fietsers, wandelaars en openbaar vervoer en een ‘leefbaar, veilig en duurzaam Gouda’.

Bron website gemeente Gouda

Volgens wethouder Michel Klijmij-Van der Laan is het belangrijk om alternatieven voor de auto te zoeken, maar moet tegelijkertijd oog gehouden worden voor de belangrijke centrumfunctie die Gouda vervult. Dat vereist een goede bereikbaarheid. Op de nieuwe website geeft Gouda in eerste instantie informatie over de 15 projecten waaraan de komende tijd zichtbaar wordt gewerkt. De website wordt ondertussen steeds verder aangevuld met nieuwe informatie over lopende en nieuwe projecten.

Redacteur Floortje van Gameren
Bron website gemeente Gouda

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Buien en veel wind

In de ochtend trekt er veel bewolking over en valt er regen. Er staat een vrij krachtige zuidwestenwind. De temperatuur is 5°C.

In de middag wisselend bewolkt en opklaringen. Later kans op een bui. De vrij krachtige tot krachtige wind waait uit het zuidwesten. In de avond neemt de wind in kracht af. Het kwik loopt op naar 9°C.

In de nacht opklaringen. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Zaterdag met name in de middag en avond regen. Bij een matige zuidwestenwind geeft de thermometer 8°C aan. 

Foto: Tonnie Buien

 

MEEST BEKEKEN