Gepubliceerd 3 januari 2023

Golden oldies Rohda’76 luiden nieuwe jaar in

Op zaterdag 7 januari 2023 houdt Rohda’76 haar nieuwjaarsbijeenkomst. Voorafgaand aan het uitwisselen van de beste wensen voor het nieuwe jaar komen er om 12.30 uur twee elftallen in actie. Die zijn samengesteld uit ruim 30 spelers die in de achterliggende decennia uitkwamen voor de clubtop.

• Rohda’76 1 in augustus 1993. Dit elftal promoveerde voor het eerst in de clubhistorie naar de derde klasse. (Foto: Ad van den Herik)

Mooie mix

Zo grijpen bijvoorbeeld Jan Dorrepaal, Dick de Jong en Ton van Leeuwen hun kicksen weer uit de wilgen. Maar ook blauwhemden die de verenigingskleuren nog vrij recent hooghielden geven acte de présence met onder andere Arnoud Troost, Dick van Dam en Esli Westmaas. Kortom, een mooie mix van voormalige selectievoetballers vanaf de oprichting in 1976 tot en met het afgelopen seizoen. Jan Krol telt 77 jaar en is daarmee ‘by far’ de absolute senior van het stel.

Na de wedstrijd van de golden oldies stappen de spelers van de lagere elftallen het veld op voor een 7×7- toernooi. Daaraan doen ook Vrouwen1, JO19 en MO20 mee. Na het laatste onderlinge potje (om 16.30 uur) is het tijd om in de kantine te proosten op 2023.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Regendag

In de ochtend drijft er bewolking over maar is het nog droog. Even later gaat het regenen. Er staat een matige zuidenwind bij een temperatuur van 7°C.

In de middag en avond valt er regen. De matige wind waait uit het zuiden. Met 11°C is het zacht voor de tijd van het jaar.

In de nacht regen. De vrij krachtige wind draait naar het westen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Zondag een afwisseling van wolken en opklaringen. In de avond trekt een regengebied over. De vrij krachtige wind is west. De thermometer geeft 11°C aan.

Foto: Tonnie Nog erg nat

 

MEEST BEKEKEN