3 januari 2023

Golden oldies Rohda’76 luiden nieuwe jaar in

Op zaterdag 7 januari 2023 houdt Rohda’76 haar nieuwjaarsbijeenkomst. Voorafgaand aan het uitwisselen van de beste wensen voor het nieuwe jaar komen er om 12.30 uur twee elftallen in actie. Die zijn samengesteld uit ruim 30 spelers die in de achterliggende decennia uitkwamen voor de clubtop.

• Rohda’76 1 in augustus 1993. Dit elftal promoveerde voor het eerst in de clubhistorie naar de derde klasse. (Foto: Ad van den Herik)

Mooie mix

Zo grijpen bijvoorbeeld Jan Dorrepaal, Dick de Jong en Ton van Leeuwen hun kicksen weer uit de wilgen. Maar ook blauwhemden die de verenigingskleuren nog vrij recent hooghielden geven acte de présence met onder andere Arnoud Troost, Dick van Dam en Esli Westmaas. Kortom, een mooie mix van voormalige selectievoetballers vanaf de oprichting in 1976 tot en met het afgelopen seizoen. Jan Krol telt 77 jaar en is daarmee ‘by far’ de absolute senior van het stel.

Na de wedstrijd van de golden oldies stappen de spelers van de lagere elftallen het veld op voor een 7×7- toernooi. Daaraan doen ook Vrouwen1, JO19 en MO20 mee. Na het laatste onderlinge potje (om 16.30 uur) is het tijd om in de kantine te proosten op 2023.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon en sluierbewolking

In de ochtend van deze 2e pinksterdag is er veel ruime voor de zon maar trekt er ook sluierbewolking over. De matige wind is noordoost en de temperatuur 13°C.

In de middag ook sluierbewolking die verder in de middag en in de avond oplost. De matige wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft 17°C aan.

In de nacht een afwisseling van wolken en brede opklaringen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Dinsdag trekt er in de ochtend bewolking over en zien we maar weinig van de zon. In de middag en avond klaart het op. De matige wind blijft noordoost. Warmer dan 17°C wordt het niet. 

Foto: Tonnie Sluierbewolking

 

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu