Gepubliceerd 1 januari 2024

Golden oldies Rohda’76 luiden nieuwe jaar in

Op zaterdag 6 januari 2024 houdt Rohda’76 haar nieuwjaarsbijeenkomst. Voorafgaand aan het uitwisselen van de beste wensen voor het nieuwe jaar komen er om 14.00 uur twee teams in actie die in de achterliggende decennia uitkwamen voor de clubtop.

● Rohda’76 in 2004. Dit elftal behaalde de titel in de derde klas en promoveerde naar de tweede klasse. (Archieffoto: Rohda’76)

Eerder op de dag is er ook al het nodige te doen op sportpark De Broekvelden. In de ochtenduren traint de selectie. Aansluitend op deze training verzorgen de spelers van het 1e en 2e elftal een voetbalclinic voor de spelers en speelsters van JO9 tot en met JO12 van Rohda’76.

Vanaf 16.00 uur staat er een gezellig samenzijn in de kantine op het programma met een drankje en een hapje.

Bericht: André van Egdom / Ad v.d. Herik (Rohda’76)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN