Gepubliceerd 8 mei 2021

Goejanverwellesluis 4 juni weer open

De Goejanverwellesluis gaat op vrijdag 4 juni 2021 weer open voor vaarverkeer. Het onderhoud aan de sluis is dan afgerond.

Bron: De Stichtse Rijnlanden

De werkzaamheden namen meer tijd in beslag door onvoorziene reparaties, zoals de renovatie van twee sluisdeuren en de slechte staat van de vloer onder de sluisdeuren. Dit extra onderhoud bleek nodig, nadat de sluis was drooggezet.

Na afloop van de reparatie plaatst de aannemer een constructie, waardoor de sluis in de toekomst eenvoudig drooggezet kan worden. De plaatsing van een tijdelijke damwand bij groot onderhoud is dan niet meer nodig. Hiermee wordt de overlast in de omgeving in de toekomst aanzienlijk verminderd. De constructie is niet zichtbaar boven water.

Lees meer op de website van Stichtse Rijnlanden

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN