Gepubliceerd 8 april 2024

Goede start veldseizoen voor Vriendenschaar

Vriendenschaar is het veldseizoen goed begonnen. Op eigen veld werd De Vinken met 17-15 verslagen. Vriendenschaar speelt na degradatie in het najaar in de 1e klas.

● Een schot op de korf van De Vinken in de wedstrijd tegen Vriendenschaar. (Foto: Fenne v.d. Hoogenband)

Van de zaal naar het veld was voor beide ploegen wel weer even wennen. In de 1e helft kwam Vriendenschaar nog niet helemaal los van de Vinkenveners maar ging wel met een 9-6 voorsprong de rust in.

In de 2e helft hield Vriendenschaar steeds een kleine voorsprong. Dat was vooral ook te wijden aan de hoge verdedigende druk van De Vinken. Vriendenschaar behield tot het einde het voortouw en zegevierde uiteindelijk met 17-15. In dezelfde poule speelde CKV Reeuwijk met 13-13 gelijk tegen KZ Danaïden.

Bericht: André van Egdom | Bron: Fenne v.d. Hoogenband (Vriendenschaar)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN