Gepubliceerd 22 januari 2023

Goede herstart voor Rohda’76

Rohda’76 is het nieuwe jaar goed van start gegaan bij de hervatting van de competitie. De midweekse wedstrijd thuis tegen Siveo”60 wonnen de mannen Arjen Linstra met 3-4. En afgelopen zaterdag kenden de Bodegravers weinig moeite met SPV’81: 5-2.

Weinig te duchten

Afgelopen zaterdag hadden de blauwwitten weinig te duchten van SPV’81. De nummer laatst van de ranglijst wist voor de rust nog wel de 1-0 van Vincent Vermeer ongedaan te maken, maar in de tweede 45 minuten schakelde Rohda’76 over op een hogere versnelling. ,,Toen heeft Vlatko Lazic de ploeg op sleeptouw genomen,’’ zag trainer Arjen Linstra als ommekeer in het duel.

Via diezelfde Vlatko Lazic en zijn neef Bojan Lazic liep de thuisclub uit naar 3-1. Vervolgens kwam de ploeg uit Polsbroek nog een keer terug (3-2) voordat Issam el Bouazatti en opnieuw Vlatko Lazic de eindstand op 5-2 bepaalden.

● Issam el Bouazatti duikt op uit de mist en helpt Rohda’76 aan een 4-2 voorsprong. (Foto: Don van der Meer)

Komende zaterdag 28 januari gaat Rohda’76 op bezoek bij GSV. De wedstrijd in Gouda begint om 14.30 uur.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en kans op  sneeuw

In de ochtend is het bewolkt en valt er later nog wat (natte) sneeuw. De matige wind is zuidoost. De temperatuur is 2°C.

In de middag is het bewolkt en valt er in eerste instantie nog (smeltende ) sneeuw die later overgaat in regen. De matige wind waait uit het zuidoosten. De thermometer geeft 2°C aan.

In de nacht voornamelijk bewolkt en kans op regen. De minimumtemperatuur wordt 2°C.

Dinsdag bewolkt weer en perioden met regen. De wind is zwak en komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 4°C.

Foto: De Groene wereld Eerst nog sneeuw

 

MEEST BEKEKEN