22 januari 2023

Goede herstart voor Rohda’76

Rohda’76 is het nieuwe jaar goed van start gegaan bij de hervatting van de competitie. De midweekse wedstrijd thuis tegen Siveo”60 wonnen de mannen Arjen Linstra met 3-4. En afgelopen zaterdag kenden de Bodegravers weinig moeite met SPV’81: 5-2.

Weinig te duchten

Afgelopen zaterdag hadden de blauwwitten weinig te duchten van SPV’81. De nummer laatst van de ranglijst wist voor de rust nog wel de 1-0 van Vincent Vermeer ongedaan te maken, maar in de tweede 45 minuten schakelde Rohda’76 over op een hogere versnelling. ,,Toen heeft Vlatko Lazic de ploeg op sleeptouw genomen,’’ zag trainer Arjen Linstra als ommekeer in het duel.

Via diezelfde Vlatko Lazic en zijn neef Bojan Lazic liep de thuisclub uit naar 3-1. Vervolgens kwam de ploeg uit Polsbroek nog een keer terug (3-2) voordat Issam el Bouazatti en opnieuw Vlatko Lazic de eindstand op 5-2 bepaalden.

● Issam el Bouazatti duikt op uit de mist en helpt Rohda’76 aan een 4-2 voorsprong. (Foto: Don van der Meer)

Komende zaterdag 28 januari gaat Rohda’76 op bezoek bij GSV. De wedstrijd in Gouda begint om 14.30 uur.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Bewolking en later opklaringen

De ochtend begint bewolkt en er kan in eerste instantie nog wat regen vallen. De matige wind is zuidwest. De thermometer geeft 7°C aan.

In de middag maar ook opklaringen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 9°C.

In de nacht eerst opklaringen maar later in de nacht meer bewolking. De temperatuur zakt naar 3°C.

Woensdag is het voornamelijk bewolkt. In de loop van de middag en in de avond valt er regen.

De krachtige wind zit in de westhoek. De thermometer geeft 8°C aan. 

Foto: Jos van Leeuwen


MEEST BEKEKEN

Sluit Menu