Gepubliceerd 18 september 2023

Goede competitiestart voor BZ&PC-teams

Het BZ&PC-dames- en herenteam zijn de competitie goed begonnen. De BZ&PC-dames versloegen KZC uit Beverwijk met 12-4. De BZ&PC-heren wonnen met 17-15 van het uit de eredivisie gedegradeerde De Linge/PCG.

Heren tonen veerkracht

De BZ&PC-heren hadden aan De Linge een lastige tegenstander. BZ&PC ging na het 1e part met 3-1 aan de leiding. Het 2e part was De Linge effectiever en nam de leiding met 6-9. In het 3e part toonde BZ&PC veerkracht. BZ&PC kwam steeds meer in zijn eigen spel en dit resulteerde niet in één goal, maar zelfs 4 op een rij. Joey Schellingerhout, René Peek (2x) en Luke Rijnbeek wisten allen het net te vinden. BZ&PC had daarmee de aansluiting gevonden: 11-11.

Spektakel

Het 4e part was een echte waterpolostrijd om van te smullen. Bij 13-13 door Luke Rijnbeek kwam De Linge met 13-14 weer op voorsprong. Daarna trok BZ&PC toch nog spectaculair aan het langste eind. Het werd 14-14 door Joey Schellingerhout en nog door treffers van Luca Groenendijk, Henk Suur en opnieuw Joey Schellingerhout zegevierde BZ&PC alsnog met 17-15.

● Henk Suur was belangrijk in de slotfase van de wedstrijd voor BZ&PC

Doelpunten BZ&PC: Joey Schellingerhout 6x, Luke Rijnbeek 4x, René Peek 2x, Rick Sandifort 2x, Luca Groenendijk 1x, Henk Suur 1x, Rob Peek 1x.

Nog ruime zege

De BZ&PC-dames wonnen hun wedstrijd met ruim verschil van promovendus KZC. Na vier parten konden de dames ‘gaan douchen’ met een score van 12-4 op het bord. Na 2 parten had BZ&PC al een 6-3 voorsprong. Die werd uitgebouwd naar een 12-4 eindzege.

Bericht: André van Egdom / Andreas de Heij (BZ&PC)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon en wat wolken

In de ochtend is er ruimte voor de zon maar trekt er ook bewolking over. De zwakke wind is zuidwest. De thermometer geeft 18*C aan.

In de middag en begin van de avond vrij zonnig weer. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 23*C.

De nacht verloopt vrij helder bij een minimumtemperatuur van 15*C.

Foto:Nathalie de Winter

 

 

MEEST BEKEKEN