Gepubliceerd 3 september 2023

Goede start poulefase beker voor CVC Reeuwijk

CVC Reeuwijk is de poulefase van de bekercompetitie goed begonnen. Op eigen veld versloegen de Reeuwijkers SVO Buytenpark met 4-2. Bij rust leidde CVC met 2-0, maar liet de Zoetermeerders begin 2e helft nog langszij komen. In de slotfase stelde CVC toch nog orde op zaken: 4-2.

● Youri Kalmeijer aan de bal. Hij benutte voor CVC een strafschop.

Goede 1e helft

CVC leverde een goede 1e helft af. In de 3e min. rondde Robin Slinger een mooie aanval met een afgemeten diagonale schuiver bekwam af: 1-0. CVC wist de vrije ruimte goed te vinden. Na een geweldige kans voor Fred Plomp verdubbelde Youri Kalmeijer in de 22e min. uit een benutte strafschop de voorsprong: 2-0.

● Mohamed Achchibani haalt uit voor een voorzet.

Verdedigingsfouten

In de 2e helft liet CVC in een paar minuten tijd door knullige verdedigingsfouten de voorsprong door de vingers glippen. In de 49e min. was CVC bij een vrije schop niet bij de les, waarbij Fabian Bruster alle ruimte werd geboden voor de 2-1. Drie minuten later werd het zelfs 2-2, toen de CVC-verdediging opnieuw op het verkeerde been stond.

Vele kansen

CVC kreeg nadien vele kansen om de tegenstander weer op achterstand te zetten. Zo had Kay Garretsen sowieso 3 mogelijkheden voor de 3-2. CVC had geluk toen in de slotfase nog een bal op de Reeuwijkse paal belandde en een 2-3 achterstand uitbleef. In de laatste minuten trok CVC de wedstrijd toch nog naar zich toe. Eerst vond Jitse van Eekelen  de 3-2 en kort daarop invaller Arend van der Blom de 4-2.

● Strijd om de bal. CVC-aanvoerder Kay Garretsen lijkt er niet meer bij te kunnen.

Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen

In de ochtend een mix van wolken en brede opklaringen. De zuidenwind is matig van kracht. De temperatuur is 8°C.

In de middag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Het kwik loopt op naar 12°C.

In de nacht perioden met lichte regen. Het koelt daarbij af naar 7°C.

Zondag levert een bewolkte dag op. Er kan daarbij wat regen vallen. De wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 11°C aan. 

Foto: VWK Voorjaar

 

MEEST BEKEKEN