Gepubliceerd 31 juli 2022

Gijs Hoogeveen in Gast uit de Streek

In het radioprogramma Gast uit de Streek is maandag 1 augustus Gijs Hoogeveen te gast. Het programma is vanaf 20.00 uur op de radio te horen bij BR6 en als podcast via Spotify. Gijs is al heel lang lid van wijkteam Noord in Bodegraven en zit in het bestuur van het CDA.

Gijs Hoogeveen voor zijn ouderlijk huis in de Julianastraat

Toen Gijs geboren werd moest zijn moeder met spoed naar het ziekenhuis want er bleek koolmonoxide in de zolderkamer te hangen waar zijn moeder aan het bevallen was. Daarom is hij niet in Bodegraven geboren maar in Gouda. Officieel is hij al met pensioen maar hij werkt nog drie dagen per week bij een betonfabriek in Alphen aan den Rijn. Hij zet daar de organisatie op van de technische dienst. Als lid van wijkteam Noord in Bodegraven heeft hij veel te maken met de herinrichting van het centrum en met de parkeerproblematiek.

Het radioprogramma wordt op de radio dinsdag 2 augustus om 22.00 uur en zondag 7 augustus om 19.00 uur herhaald.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon en wat wolken

In de ochtend is er ruimte voor de zon maar trekt er ook bewolking over. De zwakke wind is zuidwest. De thermometer geeft 18*C aan.

In de middag en begin van de avond vrij zonnig weer. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 23*C.

De nacht verloopt vrij helder bij een minimumtemperatuur van 15*C.

Foto:Nathalie de Winter

 

 

MEEST BEKEKEN