Gepubliceerd 9 januari 2023

Gezellige opening jubileumjaar RVC’33

Afgelopen zaterdag 7 Januari is het jubileumjaar van RVC’33 officieel geopend. Opgericht op 15 juli 1933 bestaat RVC dit jaar 90 jaar. Er is door de jubileum commissie een mooi programma in elkaar gezet waarbij van januari tot eind augustus diverse jubileumactiviteiten worden georganiseerd. 

● Links jubileumshirt en rechts het vaandel met clublied.

De start van het jaar was veelbelovend. Na een korte opening van voorzitter Ton van Veen werd het jubileumlogo onthuld op een mooi vaandel die vanaf vandaag prominent in de kantine hangt met de tekst van het clublied erop. RVC-coryfeeën Jopie Straver en Aad de Wit zetten vervolgens het clublied in wat door de hele kantine uit volle borst mee gezongen werd. Ook werd het bijzondere jubileumshirt gepresenteerd, die nog het hele jaar te bestellen is. 

Inmiddels was de champagne ingeschonken en ging iedereen naar buiten om een toost uit te brengen tijdens een korte vuurwerkshow. Na afloop van het officiële gedeelte was er natuurlijk volop tijd om onder het genot van een hapje en een drankje een echt gezellig RVC-feestje te bouwen. 

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Regendag

In de ochtend drijft er bewolking over maar is het nog droog. Even later gaat het regenen. Er staat een matige zuidenwind bij een temperatuur van 7°C.

In de middag en avond valt er regen. De matige wind waait uit het zuiden. Met 11°C is het zacht voor de tijd van het jaar.

In de nacht regen. De vrij krachtige wind draait naar het westen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Zondag een afwisseling van wolken en opklaringen. In de avond trekt een regengebied over. De vrij krachtige wind is west. De thermometer geeft 11°C aan.

Foto: Tonnie Nog erg nat

 

MEEST BEKEKEN