9 januari 2023

Gezellige opening jubileumjaar RVC’33

Afgelopen zaterdag 7 Januari is het jubileumjaar van RVC’33 officieel geopend. Opgericht op 15 juli 1933 bestaat RVC dit jaar 90 jaar. Er is door de jubileum commissie een mooi programma in elkaar gezet waarbij van januari tot eind augustus diverse jubileumactiviteiten worden georganiseerd. 

● Links jubileumshirt en rechts het vaandel met clublied.

De start van het jaar was veelbelovend. Na een korte opening van voorzitter Ton van Veen werd het jubileumlogo onthuld op een mooi vaandel die vanaf vandaag prominent in de kantine hangt met de tekst van het clublied erop. RVC-coryfeeën Jopie Straver en Aad de Wit zetten vervolgens het clublied in wat door de hele kantine uit volle borst mee gezongen werd. Ook werd het bijzondere jubileumshirt gepresenteerd, die nog het hele jaar te bestellen is. 

Inmiddels was de champagne ingeschonken en ging iedereen naar buiten om een toost uit te brengen tijdens een korte vuurwerkshow. Na afloop van het officiële gedeelte was er natuurlijk volop tijd om onder het genot van een hapje en een drankje een echt gezellig RVC-feestje te bouwen. 

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zon

De ochtend begint bewolkt maar geleidelijk aan klaart het op. De zwakke wind is noord tot noordoost. De temperatuur is 13°C.

In de middag en avond een mix van wolken en zonnige perioden. De zwakke tot soms matige wind waait uit het noordoosten. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht is het helder. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een zonnige dag op en vrijwel geen bewolking. De zwakke tot matig wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft in de middag 22°C aan. 

Foto: Jos van Leeuwen

 

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu