Gepubliceerd 30 juni 2022

Geslaagde 1e editie Walking Triatlon Reeuwijk

Op 26 juni vond de eerste editie van de Walking Triatlon Reeuwijk plaats bij de Surfplas in de Reeuwijkse Hout. Een triatlon, dus 3 sportieve activiteiten, maar dan in een relaxed tempo. Geen wedstrijd. Maar gezellig samen een leuke dag beleven.

Wegwijzers

35 deelnemers hadden zich ingeschreven voor deze sportieve activiteit. De jongste deelnemer was 12, de oudste 78. Vanaf 9 uur gingen zij een rondje zwemmen in de Surfplas. In een omkleedtent konden zij zich weer omkleden, om te beginnen aan het tweede onderdeel, een fietsroute van 25 km door de mooie omgeving. De route was helemaal voorzien van wegwijzers.

Medaille

En na afloop van het fietsen werd er een rondje om de Surfplas gewandeld. En na de finish werd er een medaille uitgereikt. De eerste deelnemer was al voor het middaguur binnen, en de laatste groep nam wat meer de tijd, die waren om half vier klaar.

Bon voor een ijsje

Tussendoor was er veel tijd om lekkere consumpties te nuttigen : Na 20 km fietsen kwamen ze langs ijscoman Antonio. Met een bon kregen ze een heerlijk ijsje. Naast deze bon kregen de deelnemers ook nog een bon voor koffie of thee met gebak bij paviljoen de Reeuwijkse Hout. Het weer was heerlijk, het was droog en later steeds zonniger en de watertemperatuur was aangenaam te noemen: 21,4 graden. Iedereen, organisatie en deelnemers waren het erover eens : dit was een geslaagde dag

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon, wolken en buien

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke zuidoostenwind. De temperatuur is 17°C.

In de middag en avond een mix van wolken, opklaringen en met name in de middag ook regen- en onweersbuien. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 20°C aan.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 11°C.

Maandag levert een droge dag op met opklaringen en wolken. De wind is zuidwest. Veel warmer dan 18°C wordt het deze dag niet.

Foto: Mees Later buien

 

MEEST BEKEKEN