Gepubliceerd 29 oktober 2023

Gesinus Hopkes in Gast uit de Streek

Roelie Spijkerboer interviewt maandagavond 30 oktober 20.00 uur Gesinus Hospes in het radioprogramma Gast uit de Streek bij BR6. Gesinus woont in Gouda en is directeur van de christelijke middelbare school Melanchthon (Grieks voor zwarte aarde) in Lansingerland. De school is vernoemd naar de oprichter Philip Schwarzerd.

Gesinus Hopkes


Gesinus vertelt dat jongeren vooral naar school gaan om leeftijdsgenoten te ontmoeten. Hij probeert de leerlingen te motiveren om hard te werken zodat ze later van waarde zijn voor de samenleving. Hij vindt het belangrijk dat leerlingen, ouders en leraren goed samenwerken om jongeren weerbaar te maken zodat ze opgewassen zijn in de harde maatschappij.


De uitzending wordt op dinsdag 31 oktober om 22.00 en zaterdag 4 november en zondag 5 november om 19.00 uur herhaald.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, opklaringen en kans op  sneeuw

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke tot matige zuidenwind. De temperatuur is 0°C.

In de middag trekt de hemel dicht en later in de middag en in de avond valt er winterse neerslag. De matige wind waait uit het zuiden. Het blijft met 2°C als maximum fris.

In de nacht bewolkt weer en in eerste instantie nog winter neerslag. De minimumtemperatuur wordt 0°C.

Maandag bewolkt weer. In de ochtend valt er nog winterse neerslag. In de middag en avond valt er regen. De matige wind is zuidoost. De thermometer geeft in de middag 2°C aan.

Foto: De Groene wereld Kans op sneeuw

 

 

MEEST BEKEKEN