Gepubliceerd 15 februari 2024

Gemeentesecretaris Lizet Keijzers vertrekt naar Haarlemmermeer

Gemeentesecretaris Lizet Keijzers vertrekt bij de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Per 1 mei gaat ze aan de slag als senior programmamanager bij de gemeente Haarlemmermeer. Keijzers heeft drie jaar leiding gegeven aan de ambtelijke organisatie in onze gemeente, als opvolger van Johan de Jager. Onder diens leiding waren hiërarchische structuren, afdelingen en taakomschrijvingen verdwenen. Keijzers werkte overigens ook toen al bij de gemeente in het team van De Jager. Na diens vertrek werden de veranderingen teruggedraaid: domeinregisseurs namen de touwtjes bij de afdelingen weer in handen en ook taakomschrijvingen werden in ere hersteld. De gemeente stelt de afgelopen drie jaar”belangrijke stappen zijn gezet om de organisatie te structureren en beter in positie te brengen”.

Gemeentesecretaris Lizet Keijzers

In het gemeentelijk persbericht omtrent haar vertrek zegt Keijzers het “niet gemakkelijk te vinden de knoop door te hakken en iets anders te gaan doen.” Zij spreekt van “een mooie organisatie”.

Burgemeester Michiel Grauss spreekt mooie woorden over de vertrekkende gemeente-secretaris: “Er is nooit een goed moment om afscheid te nemen van iemand die zo’n cruciale rol in de gemeente speelt, maar deze kans is haar van harte gegund. Namens de gemeente dank ik Lizet Keijzers voor al die jaren van inzet.”

Tekst Henri Stolwijk

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN