18 december 2022

Gemeenteraad stelt belastingverordeningen vast

De gemeenteraad stelt a.s. woensdag, 21 december, de belastingverordeningen vast. In de verordeningen zijn de belastingtarieven opgenomen die zijn afgesproken in de begroting.

Remco Tijssen kondigt amendement aan
Bestuur en Financiën 13 december 2022

Burgerbelangen en GroenLinks stellen voor om de verordening van de forensenbelasting te wijzigen en de tariefsverhoging in twee stappen door te voeren.

Forensenbelasting wordt geheven bij circa 600 mensen die in de Bodegraven-Reeuwijk een vakantiehuisje of kamer bewonen maar niet bij de gemeente ingeschreven staan als inwoner. BR8 zendt de vergadering uit op radio en tv.

Klik hier voor de agendahttps://bodegraven-reeuwijk.parlaeus.nl/user/agenda/action=view/id=4943

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, regen en opklaringen

In de ochtend is het voornamelijk bewolkt en valt er een enkele bui. De matige tot vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 12°C aan.

In de middag een mix van wolken en brede opklaringen. De vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 14°C.

In de avond en begin van de nacht opklaringen. Later in de nacht gaat er lichte regen vallen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Vrijdag ziet er niet goed uit. Er drijft bewolking over waaruit het van tijd tot tijd regent. De matige wind is zuid tot zuidwest. De thermometer geeft deze dag 12°C aan.

Foto: Mees Magnolia

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu