Gepubliceerd 7 november 2022

Gemeenteraad dient 8 amendementen en 7 moties in bij begroting

De gemeenteraad van Bodegraven-Reeuwijk stelt dinsdag 8 november de begroting vast. Er zijn acht amendementen (wijzigingen op de begroting) ingediend. Deze hebben betrekking op: de kosten voor de verhuizing van het KCC en sociaal team naar het gemeentehuis, verhoging van de OZB, afvalstoffenheffing, onderhoud riool, armoedefonds en de centrumvisie.

Er zijn ook zeven moties voorbereid. Het college wordt gevraagd te verantwoorden met behulp van prestatie-indicatoren, doelen te stellen op het gebied van preventie in het sociaal domein, duurzaamheid en klimaat, bevorderen van laadpalen en om een plan voor het kostendekkend maken van leges.

De vergadering is vanaf 20.00 uur te volgen via de internetstream op de website van de gemeente. BR6 maakt komend weekeind een compilatie van fragmenten die via de website te raadplegen zijn.

Zie hier ook een compilatie van de beraadslagingen.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN