26 september 2021

Gemeente voert deel maatregelen uit voor kwartierdienst

Om eind van dit jaar twee extra sprinters per uur te kunnen laten rijden tussen Utrecht en Leiden werken de provincie Zuid-Holland, ProRail en de betrokken gemeenten aan diverse maatregelen rondom het spoor.

Gedeputeerde Frederik Zevenbergen, wethouder Inge Nieuwenhuizen van Bodegraven-Reeuwijk en ProRail regiodirecteur Helga Cuijpers ondertekenen de samenwerking

Een deel van de aanpassingen wordt door de gemeente Bodegraven-Reeuwijk uitgevoerd, Daarom sluiten de provincie Zuid-Holland, gemeente Bodegraven-Reeuwijk en ProRail een drie-partijen overeenkomst.

Met het zetten van een handtekening op een bouwbord bekrachtigden gedeputeerde Frederik Zevenbergen, wethouder Inge Nieuwenhuizen en ProRail regiodirecteur Helga Cuijpers de samenwerking.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de middag en avond neemt de bewolking verder toe en in de avond gaat het regenen. De zwakke wind is zuid en draait vanmiddag naar het zuidoosten en neemt toe tot matig. Het kwik loopt op naar 6°C. In de nacht valt er in eerste instantie nog regen maar later in de nacht klaart het op. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Woensdag is er een mix van wolken en opklaringen. De zwakke tot matige wind waait uit het zuiden. Evenals vandaag wordt het in de middag 6°C. 

Foto: De Groene wereld De zon komt op

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu