Gepubliceerd 4 januari 2023

Geen wachtlijst meer bij Boreftse zangers

Zangers en muzikanten die lid willen worden van het koor De Boreftse Zangers hoeven niet meer op de wachtlijst. De Bodegraafse Zangers hebben sinds kort weer ruimte voor nieuwe leden.

Boreftse zangers

Maximaal 55 leden
Ooit heeft het koor besloten on de grens te trekken bij maximaal 55 leden. Het resultaat was dat mensen die lid wilden worden soms een lange tijd op de wachtlijst kwamen te staan. Maar nu is er weer de mogelijkheid om direct lid te worden. Dat geldt zowel voor mannelijke als vrouwelijke zangers, als voor muzikanten.

Orkest
Het koor is in de gelukkige omstandigheid dat er een zeskoppig orkest is: vier accordeonisten, een drummer en een bassist. Uitbreiding met meer orkestleden (gitaar, keyboard, fluit, accordeon etc.) zou fijn zijn.

Feesten en partijen
De sterkte van het koor is de gezellige sfeer zowel tijdens de repetities op vrijdagmiddag in de Ichtuskerk, (Stationsweg 17, Bodegraven) als tijdens optredens bij feesten en partijen, maar ook bij de najaarsmarkt en verzorgingstehuizen. Het repertoire bestaat uit tweestemmige shanty- en Nederlandse liedjes.
Info op www.deboreftsezangers.nl, mail: info@deboreftsezangers.nl

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Regendag

In de ochtend drijft er bewolking over maar is het nog droog. Even later gaat het regenen. Er staat een matige zuidenwind bij een temperatuur van 7°C.

In de middag en avond valt er regen. De matige wind waait uit het zuiden. Met 11°C is het zacht voor de tijd van het jaar.

In de nacht regen. De vrij krachtige wind draait naar het westen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Zondag een afwisseling van wolken en opklaringen. In de avond trekt een regengebied over. De vrij krachtige wind is west. De thermometer geeft 11°C aan.

Foto: Tonnie Nog erg nat

 

MEEST BEKEKEN