Gepubliceerd 11 september 2022

Geen overlast biefstukrestaurant gemeld bij gemeente

De opening van het biefstukrestaurant aan het eind van de Notaris d’Aumarielaan in Reeuwijk-Brug heeft nog niet geleid tot klachten over verkeersoverlast. Hiervoor werd wel gevreesd. Volgens de beantwoording van vragen die de PvdA aan het college heeft gesteld, wordt er door diverse partijen gemonitord. Ook wordt gehandhaafd op het maximaal aantal toegestane zitplaatsen van 160.

De Notaris d’Aumarielaan zal eind 2023 opnieuw worden ingericht. Het wachten is op de afronding van de bouwwerkzaamheden van 8 villa’s in de buurt van het restaurant. Voor 4 van de woningen is een omgevingsvergunning verleend en is gestart met de bouw.

Het bestemmingsplan is nog niet onherroepelijk. Tegen het vastgestelde bestemmingsplan loopt nog een beroepsprocedure bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Pas als het bestemmingsplan definitief is kan een definitieve exploitatievergunning worden verleend.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN