Gepubliceerd 11 september 2022

Geen overlast biefstukrestaurant gemeld bij gemeente

De opening van het biefstukrestaurant aan het eind van de Notaris d’Aumarielaan in Reeuwijk-Brug heeft nog niet geleid tot klachten over verkeersoverlast. Hiervoor werd wel gevreesd. Volgens de beantwoording van vragen die de PvdA aan het college heeft gesteld, wordt er door diverse partijen gemonitord. Ook wordt gehandhaafd op het maximaal aantal toegestane zitplaatsen van 160.

De Notaris d’Aumarielaan zal eind 2023 opnieuw worden ingericht. Het wachten is op de afronding van de bouwwerkzaamheden van 8 villa’s in de buurt van het restaurant. Voor 4 van de woningen is een omgevingsvergunning verleend en is gestart met de bouw.

Het bestemmingsplan is nog niet onherroepelijk. Tegen het vastgestelde bestemmingsplan loopt nog een beroepsprocedure bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Pas als het bestemmingsplan definitief is kan een definitieve exploitatievergunning worden verleend.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zon

In de ochtend ontstaan er misbanken, trekt er bewolking over maar zien we ook de zon. Er staat een zwakke zuidwestenwind bij een temperatuur van 19*C.

In de middag en avond zonnige perioden maar ook sluierbewolking. De zwakke wind wordt zuid. Het kwik loopt op naar 23 a 24*C.

In de nacht brede opklaringen maar later meer bewolking. Het is met 17*C als minimum een zachte nacht.

Dinsdag in de ochtend bewolkt en valt er wat regen. De matige wind is noordwest en de temperatuur 17*C.

In de middag brede opklaringen maar ook kans op een bui. De thermometer geeft 17*C aan. 

Foto: De Groene wereld

 

MEEST BEKEKEN