Gepubliceerd 25 mei 2021

Geen jeugdlid en toch meetrainen? Dat kan bij Rohda’76

Uit het oogpunt van volksgezondheid en persoonlijk welbevinden, vindt Rohda’76 het belangrijk dat jongeren sporten. Daarom nodigt zij de Bodegraafse jeugd tot 19 jaar uit om ruim twee weken gratis mee te trainen met de Rohda-jeugdelftallen. De jeugdige gasten kunnen van dinsdag 1 tot en met donderdag 17 juni ontdekken of zij voetballen in verenigingsverband leuk vinden.

Stuur een mail

Jongens en meisjes tot 19 jaar, en die geen lid zijn van Rohda’76, mogen met ingang van maandag dinsdag 1 juni gratis meetrainen. Zij moeten zich wel van tevoren opgeven. Eddie Plomp, van de technische jeugdcommissie, legt uit hoe dat in zijn werk gaat. ,,Wie mee wil trainen kan een mailtje sturen naar jeugd@rohda76.nl met vermelding van naam, telefoonnummer en leeftijd. Wij nemen dan contact op en kijken bij welk elftal deze jongerekan meetrainen.’’ Deze manier van aanmelden geldt ook voor vrienden en vriendinnen van Rohda-spelers en -speelsters. Ook die moeten eerst een mailtje sturen.

Thuis omkleden

Gelukkig kunnen de jeugdelftallen al geruime tijd trainen zonder beperkingen. Zij hoeven op het veld bijvoorbeeld geen onderlinge afstand van 1,5 meter aan te houden. Het is overigens nog niet helemaal zoals ‘vroeger’, doet Plomp uit de doeken. ,,De kantine blijft dicht en ook de kleedkamers mogen we nog niet gebruiken. De spelers komen dus in hun voetbaluitrusting naar Rohda’76 en vertrekken na afloop direct om thuis te douchen. Ook mag er geen publiek langs de lijn staan.’’

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN