Gepubliceerd 10 september 2023

Gast uit de Streek vertelt over Tara Mai Reiki en Seichem

Erna Langezaal uit Bodegraven heeft een praktijk in Tara Mai Reiki en Seichem. Ze vertelt daarover in het radioprogramma Gast uit de Streek dat maandagavond 11 september om 20.00 uur wordt uitgezonden bij BR6.


Haar eerste ervaring met Reiki was in 1995, maar toen vond ze het niet zo interessant. Pas toen ze in 2008 las over Seichem werd haar interesse gewekt. Het heeft haar geholpen bij haar persoonlijke groei. Ze benadrukt dat ze geen arts is en mensen van een ziekte kan genezen. Ze kan wel gezonde mensen helpen om steviger in het leven te staan en in tegenslag een uitdaging te zien. Haar inspirator is de Amerikaanse Kathleen Milner.


De uitzending wordt dinsdag 12 september om 22.00 uur en zondag 17 september om18.00 uur herhaald op de radio. De uitzending is ook te volgen via de website www.br6.nl bij radio live en on demand via Spotify.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon, wolken en buien

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke zuidoostenwind. De temperatuur is 17°C.

In de middag en avond een mix van wolken, opklaringen en met name in de middag ook regen- en onweersbuien. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 20°C aan.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 11°C.

Maandag levert een droge dag op met opklaringen en wolken. De wind is zuidwest. Veel warmer dan 18°C wordt het deze dag niet.

Foto: Mees Later buien

 

MEEST BEKEKEN