4 februari 2021

Ga jij de uitdaging aan op Valentijnsdag?

Elk jaar hebben we een speciale dag in het kader van de liefde, namelijk Valentijnsdag! Op deze dag willen de Buurtsportcoaches van SenW hun passie voor sport en bewegen met jullie delen. Een uitdagende route door Bodegraven die op verschillende manieren afgelegd kan worden.

Wil je de liefde delen met je gezin, een vriend, je partner of zou je iemand op date willen vragen? De dag van de liefde kan op verschillende manier ingevuld worden. Niks is meer geschikt dan samen een leuke tijd doorbrengen terwijl je tegelijkertijd aan je gezondheid werkt. Op zondag 14 februari kan tussen 12.00 en 19.00 uur een actieve route worden afgelegd. De route van ruim 8km vormt zich als een hart door Bodegraven. Je kan volledig je eigen draai geven aan de manier waarop je de route wilt afleggen. Hardlopend, skatend, wandelend of fietsend, het kan allemaal.

Wandelmaatje

Wil je de route afleggen maar weet je niet met wie? Dat is geen probleem! Je kan je gegevens achter laten op de website van SenW en vervolgens wordt je gekoppeld aan een wandelmaatje.

Een sportieve winactie

Heb je de route met succes afgerond? DATO-training heeft een mooi prijzenpakket samengesteld. Denk bijvoorbeeld aan sportmaterialen en sportlessen. Door middel van een loting worden de eerste en de tweede prijs toegekend. Heb je een klapband, waait je paraplu weg of stap je in een diepe plas..? Hiervoor is de prijs voor de pechvogel in het leven geroepen. Je maakt kans op één van de prijzen door een foto op te sturen naar buurtsportcoach@senw-br.nl of tag SenW in je foto op sociale media. 

De Buurtsportcoaches kunnen niet wachten en kijken uit naar alle leuke foto’s! Meer specifieke informatie over de route of wil je je aanmelden als wandelmaatje? Ga dan naar www.senw-br.nl/valentijnsroute

0 Shares
Sluit Menu