22 januari 2022

Frits van Dijk ook volgend seizoen hoofdtrainer bij VV Bodegraven

Volgend seizoen blijft Frits van Dijk hoofdtrainer bij zaterdagvierdeklasser VV Bodegraven en gaat dan voor zijn 4e. Ook zijn assistent Gert Jan Jongeneel, die al vele jaren lid is bij Bodegraven, gaat nog een jaartje door.

• Frits van Dijk (l) blijft als hoofdtrainer met z’n assistent Gert Jan Jongeneel ook volgend seizoen bij VV Bodegraven.

Nog pittige klus

Bodegraver Van Dijk is vanaf het seizoen 2018-2019 hoofdtrainer bij Bodegraven en is dus bezig aan z’n derde jaar. Voor hem ligt nog een pittige klus om Bodegraven te behouden in de 4e klas van het zaterdagvoetbal. Bodegraven is momenteel 10e in de 4e Klasse B en dat is net één plaats boven de degradatiezone waarin de nummers 11, 12, 13 en 14 degraderen naar de nieuw te vormen 5e klas. Voor zijn periode bij Bodegraven was hij o.a. trainer bij Moordrecht, SPV’81 (Polsbroek), Aarlanderveen en FC Delta Sports ’95 uit Houten.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Wolken en opklaringen

n de ochtend wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de loop van de middag neemt het aandeel wolken toe. In de loop van de avond kan er lichte regen gaan vallen. De matige tot soms vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht is het voornamelijk bewolkt. Het koelt af naar 13°C.

Vrijdag wolken afgewisseld met brede opklaringen. De matige wind draait naar het noordwesten. Met 16°C is het vrij fris voor de tijd van het jaar.

In het weekend fris. 

Foto: De Groene wereld Wolken en opklaringen

 

Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. In de loop van de middag en in de avond raakt het geheel bewolkt. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft in de middag 17°C aan.

In de nacht bewolkt en kans op wat regen. De minimumtemperatuur wordt 13°C.

Donderdag In de ochtend opklaringen maar in de middag en avond meer bewolking. De matige wind zit in de westhoek. Met 18°C wordt het een graadje warmer. 

Foto: Maarten Koch Wolken en opklaringen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu