Gepubliceerd 22 december 2023

Frans Schaap zwaait af als hoofdtrainer van VV De Rijnstreek

Na 2 jaar hoofdtrainersschap van Frans Schaap gaat De Rijnstreek op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Toen de club 2 jaar geleden last minute besloot om weer een standaardelftal op te zetten, zocht De Rijnstreek een ervaren trainer die de klappen van de zweep kende. Dat vond de club in Frans Schaap. Dankzij hem en zijn staf is het eerste elftal weer springlevend. En daardoor heeft ook de club weer een boost gekregen.

● Frans Schaap vertrekt na twee seizoenen bij De Rijnstreek.

Maar in het nieuwe seizoen scheiden de wegen en kijken we terug op een positieve en fijne periode. Na de gesprekken begin december hebben beide partijen vrede met de scheiding.

VV De Rijnstreek is trots om zo’n doorgewinterde trainer als hoofdtrainer te hebben gehad.

De Technische commissie gaat druk aan de gang om een nieuwe hoofdtrainer voor de enthousiaste groep te krijgen.

Ehrhard van Dijk blijft wel aan als begeleiding bij het eerste elftal. Wij zijn blij dat we zo’n bedreven elftalleider kunnen behouden voor onze club.

Bericht: André van Egdom / Robert van den Berg (De Rijnstreek)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN