Gepubliceerd 21 juli 2022

Frans Schaap nieuwe trainer bij De Rijnstreek

De Rijnstreek gaat weer meedoen in de A-categorie met een standaardelftal. En dat gebeurt in de 5e klasse A van het zaterdagvoetbal. De club uit Nieuwerbrug a/d Rijn had daarvoor nog geen trainer. Maar ook dat is nu geregeld, want Frans Schaap wordt de nieuwe trainer van De Rijnstreek. De club bereikte een mondeling akkoord.

Geen onbekende

Frans Schaap is geen onbekende in de regio. Ooit was hij ook even tijdelijk trainer bij CVC Reeuwijk. Verder trainde hij o.a. Moordrecht en FC Perkouw, maar de ervaren Schiedammer was bij meer clubs werkzaam.

Complete technische staf

Met Schaap wordt de technische staf gecompleteerd met Ton Schuddemat als keeperstrainer en Ehrhard van Dijk als assistent-trainer.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN