Gepubliceerd 17 november 2022

Frank Rijkaart nr 24 kieslijst BBB Zuid-Holland

Raadslid Frank Rijkaart van Lokaal Liberaal staat op de kieslijst voor Provinciale Staten (PS) voor de partij Boeren Burger Belangen (BBB). Hij bezet de 24e plek van de nieuwe partij, waarmee hij overigens nauwelijks in aanmerking lijkt te komen voor een zetel.

Rijkaart verliet vorig jaar teleurgesteld de VVD en stapte voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart van dit jaar over naar Lokaal Liberaal.

Frank Rijkaart

PS Zuid-Holland telt 55 leden, op dit moment verdeeld over vijftien partijen. De BBB is nog niet vertegenwoordigd. Bodegraver Jaco Kastelein zit nu nog voor het CDA in PS, maar staat niet meer op de voorlopige kieslijst en zal dus niet terugkeren. De verkiezingen worden gehouden op 15 maart 2023, tegelijk met de waterschapsverkiezingen.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Regendag

In de ochtend drijft er bewolking over maar is het nog droog. Even later gaat het regenen. Er staat een matige zuidenwind bij een temperatuur van 7°C.

In de middag en avond valt er regen. De matige wind waait uit het zuiden. Met 11°C is het zacht voor de tijd van het jaar.

In de nacht regen. De vrij krachtige wind draait naar het westen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Zondag een afwisseling van wolken en opklaringen. In de avond trekt een regengebied over. De vrij krachtige wind is west. De thermometer geeft 11°C aan.

Foto: Tonnie Nog erg nat

 

MEEST BEKEKEN