17 november 2022

Frank Rijkaart nr 24 kieslijst BBB Zuid-Holland

Raadslid Frank Rijkaart van Lokaal Liberaal staat op de kieslijst voor Provinciale Staten (PS) voor de partij Boeren Burger Belangen (BBB). Hij bezet de 24e plek van de nieuwe partij, waarmee hij overigens nauwelijks in aanmerking lijkt te komen voor een zetel.

Rijkaart verliet vorig jaar teleurgesteld de VVD en stapte voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart van dit jaar over naar Lokaal Liberaal.

Frank Rijkaart

PS Zuid-Holland telt 55 leden, op dit moment verdeeld over vijftien partijen. De BBB is nog niet vertegenwoordigd. Bodegraver Jaco Kastelein zit nu nog voor het CDA in PS, maar staat niet meer op de voorlopige kieslijst en zal dus niet terugkeren. De verkiezingen worden gehouden op 15 maart 2023, tegelijk met de waterschapsverkiezingen.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Regen

In de ochtend is het bewolk en valt er regen of vallen er buien. De zwakke tot matige wind zit in de oosthoek. De thermometer geeft 8°C aan.

In de middag bewolk en er vallen daarbij buien. In de loop van de middag klaart het op. De matige wind waait uit het noordoosten. Veel warmer dan 9°C wordt het niet.

In de avond en eerste deel van de nacht brede opklaringen. Later in de nacht valt er opnieuw regen. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Foto: Mees Voorjaar

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu