Gepubliceerd 21 januari 2024

Fractievoorzitter LLBR Willem Zuyderduyn overleden

De fractievoorzitter en oprichter van Lokaal Liberaal Bodegraven-Reeuwijk, is zaterdagochtend 20 januari aan de complicaties van een galblaasoperatie op 54-jarige leeftijd overleden. Dat is te lezen in De Kijk op Bodegraven-Reeuwijk.

Hij lag al sinds november in het academisch ziekenhuis in Leiden waar hij herstellende was van een longontsteking en open hartoperatie.

Behalve een bekwaam debater in de gemeenteraad, was hij ook sociaal betrokken. Hij was onder andere bestuurslid bij de Rohda Businessclub en lid van de Rotary. Hij coachte leerlingen met een achterstand bij het Mondriaan College en nam deel aan een lokaal buddyproject.

Bron Kijk op Bodegraven-Reeuwijk
Foto gemaakt door Marijke Groot

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN