Gepubliceerd 9 oktober 2023

Fotowedstrijd groene gevels en daken

MijnKlimaatpartij organiseert een fotowedstrijd, met het onderwerp groene gevels en daken. Deelnemers kunnen hun foto’s insturen naar info@mijnklimaatpartij.nl. Geselecteerde inzendingen zullen te zien zijn in de etalage van de klimaatwinkel in de Prins Hendrikstraat. De klimaatwinkel is elke zaterdag vanaf 11.00 uur geopend. Voorzitter Henriëtte Vink van de Meet-up Groene Gevels en Daken staat klaar om informatie te delen en organiseert volgend voorjaar een atelierdag om geïnteresseerden verder te helpen.


Het bevorderen van groene gevels en daken draagt bij aan klimaatdoelen, vermindert hittestress, absorbeert CO2 en stimuleert biodiversiteit. Zowel particulieren als bedrijven kunnen deelnemen. De gemeente levert ook een bijdrage door de gevel van het gemeentehuis te vergroenen.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, opklaringen en kans op  sneeuw

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke tot matige zuidenwind. De temperatuur is 0°C.

In de middag trekt de hemel dicht en later in de middag en in de avond valt er winterse neerslag. De matige wind waait uit het zuiden. Het blijft met 2°C als maximum fris.

In de nacht bewolkt weer en in eerste instantie nog winter neerslag. De minimumtemperatuur wordt 0°C.

Maandag bewolkt weer. In de ochtend valt er nog winterse neerslag. In de middag en avond valt er regen. De matige wind is zuidoost. De thermometer geeft in de middag 2°C aan.

Foto: De Groene wereld Kans op sneeuw

 

 

MEEST BEKEKEN