Gepubliceerd 7 februari 2023

Forum voor democratie maakt kandidatenlijst bekend

Forum voor Democratie Z-H maakt kandidatenlijst bekend
Forum voor Democratie Zuid-Holland maakt de kandidatenlijst bekend voor de verkiezingen van 15 maart. De lijsttrekker is Ewald Kegel.

Ewald Kegel

Hij komt van origine uit Den Haag, is afgestudeerd in economische geschiedenis en was werkzaam in de accountancy en bankenwereld. Van daaruit startte hij een carrière in de IT-sector en momenteel runt hij zijn eigen bedrijf. Hij vindt dat de provincie eigen keuzes moet maken en zich niet moet laten leiden door De Haag.


Tweede man is Robin Westdijk uit Zevenhuizen neemt het op voor de boeren. Seppe Bakker staat op de derde plaats en komt uit Haarlem. Hij was het niet eens met het vaccinatiebeleid.


De partij wil minder vergunningen voor opvang van asielzoekers. De provincie mag volgens de partij niet opdraaien voor het Rijksbeleid. Wil geen onteigening van boeren en een bindend referendum invoeren.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en kans op  sneeuw

In de ochtend is het bewolkt en valt er later nog wat (natte) sneeuw. De matige wind is zuidoost. De temperatuur is 2°C.

In de middag is het bewolkt en valt er in eerste instantie nog (smeltende ) sneeuw die later overgaat in regen. De matige wind waait uit het zuidoosten. De thermometer geeft 2°C aan.

In de nacht voornamelijk bewolkt en kans op regen. De minimumtemperatuur wordt 2°C.

Dinsdag bewolkt weer en perioden met regen. De wind is zwak en komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 4°C.

Foto: De Groene wereld Eerst nog sneeuw

 

MEEST BEKEKEN