7 februari 2023

Forum voor democratie maakt kandidatenlijst bekend

Forum voor Democratie Z-H maakt kandidatenlijst bekend
Forum voor Democratie Zuid-Holland maakt de kandidatenlijst bekend voor de verkiezingen van 15 maart. De lijsttrekker is Ewald Kegel.

Ewald Kegel

Hij komt van origine uit Den Haag, is afgestudeerd in economische geschiedenis en was werkzaam in de accountancy en bankenwereld. Van daaruit startte hij een carrière in de IT-sector en momenteel runt hij zijn eigen bedrijf. Hij vindt dat de provincie eigen keuzes moet maken en zich niet moet laten leiden door De Haag.


Tweede man is Robin Westdijk uit Zevenhuizen neemt het op voor de boeren. Seppe Bakker staat op de derde plaats en komt uit Haarlem. Hij was het niet eens met het vaccinatiebeleid.


De partij wil minder vergunningen voor opvang van asielzoekers. De provincie mag volgens de partij niet opdraaien voor het Rijksbeleid. Wil geen onteigening van boeren en een bindend referendum invoeren.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, regen en opklaringen

In de ochtend is het voornamelijk bewolkt en valt er een enkele bui. De matige tot vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 12°C aan.

In de middag een mix van wolken en brede opklaringen. De vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 14°C.

In de avond en begin van de nacht opklaringen. Later in de nacht gaat er lichte regen vallen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Vrijdag ziet er niet goed uit. Er drijft bewolking over waaruit het van tijd tot tijd regent. De matige wind is zuid tot zuidwest. De thermometer geeft deze dag 12°C aan.

Foto: Mees Magnolia

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu