Gepubliceerd 28 augustus 2021

Forse nederlaag voor WDS in oefenduel

WDS ging fors onderuit tegen VEP. In Woerden verloren de Driebruggenaren in een oefenduel met 5-1. De nederlaag kreeg vooral in de 2e helft gestalte, toen WDS maar liefst 4 tegendoelpunten moest toestaan.

Nog redelijk

In de 1e helft ging WDS nog redelijk mee in de wedstrijd. VEP kwam weliswaar met 1-0 voor, maar aan de treffer zat wel een buitenspellucht. Björn Stalvord, terug bij WDS, bracht koppend uit een hoekschop toch weer de 1-1 tot stand. En WDS had eigenlijk voor rust ook nog recht op de 1-2, toen Ivo Lemkes een rebound van de VEP-keeper binnenkopte. Terwijl velen dit toch als een geldige treffer zagen, kende de warrig leidende scheidsrechter het doelpunt niet toe. WDS had de leidsman tijdens de wedstrijd bepaald niet mee.

• Björn Stalvord werkt de bal weg. Hij wist als enige voor WDS te scoren.

Bergafwaarts

In de 2e helft ging het bergafwaarts met WDS. VEP produceerde direct binnen 10 minuten twee treffers, waarmee de kwetsbaarheid van de WDS-defensie werd blootgelegd. Onzorgvuldige passing en veel balverlies stonden nadien WDS in de weg om goede kansen te creëren. VEP breidde de voorsprong nog uit tot 5-1.

• Thomas Hagoort in de aanval voor WDS.
• Milan van Ruizendaal van WDS in een kopduel met z’n tegenstander.

Sleutelen

Voor WDS-trainer Rob van Gardingen valt er nog wel wat te sleutelen voordat zijn ploeg aan de competitie kan beginnen. Vooral de 2e helft van zijn team tegen VEP zal hem zorgen baren. Daar heeft ie nog een drietal bekerwedstrijden voor. Om te beginnen zaterdag 4 september als Siveo’60 op bezoek komt.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN