19 maart 2023

Flinke oorwassing Rohda’76: 6-0

Rohda’76 maakt een moeilijke periode door. Uit de laatste vijf wedstrijden behaalde de ploeg maar één punt. Uit tegen Be Fair ging alles fout, want er maar fout kon gaan: 6-0.

● Rohda’76 kwam er niet aan te pas tegen Be Fair. (Foto: Don van der Meer)

Al snel mis

Het debacle tekende zich al na drie minuten af toen de Waddinxveners een corner mochten nemen en Rohda’76 de bal in eigen doel werkte: 1-0. Een mooie opsteker voor de thuisclub die voor de rust al op rozen zat: 4-0. Na de thee maakte Be Fair het half dozijn vol en liet de blauwhemden gedesillusioneerd achter.

Teleurgesteld

Trainer Arjen Linstra toonde zich na afloop teleurgesteld over de wedstrijdinstelling van zijn team. ,,En Be Fair was ongelooflijk effectief en dan loop je tegen zo’n zeperd aan. Het is aan ons om te bewijzen dat deze oorwassing een incident was.’’

Dat eerherstel moet dan aanstaande zaterdag 25 maart vorm krijgen. Dan komt Stolwijk op bezoek op sportcomplex De Broekvelden. De wedstrijd begin om 14.30 uur.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Foto: Nathalie Voorjaar

Regen

In de ochtend trekt er veel bewolking over waaruit regen valt. Er staat een matige zuidwestenwind bij een temperatuur van 11°C.

In de middag en avond bewolkt en van tijd tot tijd regen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 12°C aan.

In de nacht lichte regen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een bewolkte dag op waaruit soms regen valt. De matige wind zit in de noordhoek. De thermometer geeft 10°C aan.   .

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu