Gepubliceerd 21 juli 2023

Fietspad Tweewielers bestaat 25 jaar

Fietspad Tweewielers van eigenaar Jan Arendshorst is al 25 jaar een begrip in Bodegraven. De winkel is nu gevestigd in de Noordstraat 34, maar was de eerste 6 jaar van zijn bestaan te vinden aan de Vrije Nesse 24. Op 13 maart 1998 opende Jan daar de deuren van Fietspad Tweewielers. Het was een fijne locatie maar na 6 jaar ging Jan op zoek naar een groter pand en vond deze aan de Noordstraat. Hier werkt Jan tot op heden samen met zijn vaste medewerker Andries de Lely met veel plezier van dinsdag tot en met zaterdag en biedt naast een groot assortiment aan fietsen en accessoires, goede service en advies.

● Jan Arendshorst (l) viert met zijn vaste medewerker Andries de Lely (r) het 25-jarig bestaan van Fietspad Tweewielers.

Goede samenwerking

Door een goede samenwerking met de verschillende leveranciers kan Fietspad Tweewielers artikelen aanbieden met een goede prijs kwaliteit verhouding. Het assortiment dat de fietsenwinkel biedt is mee gegaan met de tijd. Dit alles maakt dat een goede service geleverd kan worden aan de klant.

Na 25 jaar veranderingen voor Fietspad Tweewielers

Het komende jaar gaat er veel veranderen bij Fietspad Tweewielers. De samenwerking met het fietsmerk Giant zal nog verder worden uitgebreid. Dit betekent dat aan het eind van dit jaar het assortiment fietsen alleen nog zal bestaan uit Giant fietsen. Het is een bewuste keuze van eigenaar Jan Arendshorst.

Giant is niet voor niets een van de grootste fietsmerken van de wereld met een groot assortiment van stadsfietsen, e-bikes, racefietsen en mountainbikes. ‘Een Giant fiets laat je een hele nieuwe manier van fietsen ervaren’, aldus Jan. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe manier om door de stad te fietsen en te cruisen, of van je weg- of mountainbiketochten wilt genieten, er is een Giant (e-)bike voor elke rijstijl.

Andere verandering

Een andere verandering voor Fietspad Tweewielers zal zijn dat met ingang van 1 januari 2024 naast Jan Arendshorst Andries de Lely mede-eigenaar van de fietsenwinkel zal worden. Andries zal zich hier het komende jaar verder op gaan voorbereiden.

Giant Store

Eind dit jaar zal de winkel aan de Noordstraat flink worden verbouwd en worden ingericht als Giant Store. Het assortiment fietsen van Giant zal verder worden uitgebreid. De klant kan ook dan nog steeds rekenen op een goed gesorteerd assortiment aan accessoires voor de fiets zoals ze dat nu gewend zijn.
Daarnaast blijft Fietspad Tweewielers fietsen van alle merken repareren.

● Repareren van fietsen is door het vakmanschap bij Jan Arendshorst (r) en Andries de Lely (l) in goede handen.


25-jarig bestaan

Sedert maart bestaat Fietspad Tweewielers 25 jaar. Jan en Andries willen dit jubileum niet ongemerkt voorbij laten gaan. Als blijk van waardering voor het vertrouwen die klanten in hen stellen, bieden zij bij de aanschaf van een nieuwe fiets een leuke attentie aan.

Bericht: André van Egdom / Marianne van Dijk

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN