Gepubliceerd 24 juli 2023

Fiets mee met SenW

Ontmoet nieuwe fietsmaatjes tijdens een gezellige fietstocht van 25 km door het Groene Hart op plekken die voorheen misschien nog onbekend waren!

Op 7 augustus vindt er een fietstocht plaats georganiseerd door Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk. Een ochtend om een (nieuwe) route van 25 km door het Groene Hart te fietsen én kennis te maken met wellicht een ander fietsmaatje.

Route

De route start bij het Evertshuis in Bodegraven en gaat via het Fort Wierickerschans richting Waarder. In Waarder is er een tussenstop met een drankje en kleine activiteit bij Het huis van Alles. Na dit pauzemoment rijden we verder door naar Reeuwijk terug naar het Evertshuis. 

Vanaf 09.00 uur staat de koffie en thee klaar bij het Evertshuis (Julianastraat 4, Bodegraven). De route kan gestart worden vanaf 09.45 uur waar op dat moment ook de routebeschrijving wordt uitgedeeld. De route zal via knooppunten worden aangegeven en is op eigen verantwoording te fietsen. Aan het einde van de fietstocht is er een lunch ter afsluiting en verdere kennismaking tussen de deelnemers.

Het is ook mogelijk om aan te sluiten vanuit Waarder. Daar is de start om 10.30 uur bij het Huis van Alles Waarder. Daar zal ook een routebeschrijving worden uitgedeeld.


Deelname kost € 5,- en aanmelden kan tot vrijdag 4 augustus via www.senw-br.nl/agenda.

Bericht: André van Egdom / SenW

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Bewolkt weer

In de ochtend is het bewolkt en valt er wat regen. De zwakke wind is zuid, de temperatuur 4°C.

In de middag is het bewolkt en mogelijk op het eind van de dag nog een opklaring. Er staat een zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 8°C. 

Foto: De Groene wereld

 

In de nacht wolken en opklaringen. Het koelt af naar 6°C.

Zaterdag wordt een regendag. Er staat een matige zuidenwind. Met 10°C is het zacht voor de tijd van het jaar.

MEEST BEKEKEN