Gepubliceerd 24 juli 2023

Fiets mee met SenW

Ontmoet nieuwe fietsmaatjes tijdens een gezellige fietstocht van 25 km door het Groene Hart op plekken die voorheen misschien nog onbekend waren!

Op 7 augustus vindt er een fietstocht plaats georganiseerd door Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk. Een ochtend om een (nieuwe) route van 25 km door het Groene Hart te fietsen én kennis te maken met wellicht een ander fietsmaatje.

Route

De route start bij het Evertshuis in Bodegraven en gaat via het Fort Wierickerschans richting Waarder. In Waarder is er een tussenstop met een drankje en kleine activiteit bij Het huis van Alles. Na dit pauzemoment rijden we verder door naar Reeuwijk terug naar het Evertshuis. 

Vanaf 09.00 uur staat de koffie en thee klaar bij het Evertshuis (Julianastraat 4, Bodegraven). De route kan gestart worden vanaf 09.45 uur waar op dat moment ook de routebeschrijving wordt uitgedeeld. De route zal via knooppunten worden aangegeven en is op eigen verantwoording te fietsen. Aan het einde van de fietstocht is er een lunch ter afsluiting en verdere kennismaking tussen de deelnemers.

Het is ook mogelijk om aan te sluiten vanuit Waarder. Daar is de start om 10.30 uur bij het Huis van Alles Waarder. Daar zal ook een routebeschrijving worden uitgedeeld.


Deelname kost € 5,- en aanmelden kan tot vrijdag 4 augustus via www.senw-br.nl/agenda.

Bericht: André van Egdom / SenW

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN