Gepubliceerd 9 april 2024

Fiets mee met SenW

Ontmoet nieuwe fietsmaatjes tijdens een gezellige fietstocht van 25 á 30 km door het Groene Hart op plekken die voorheen misschien nog onbekend waren!

Op dinsdag 23 april vindt er een fietstocht plaats georganiseerd door Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk. Een ochtend om een (nieuwe) route van 25 á 30 km door het Groene Hart te fietsen én kennis te maken met wellicht een ander fietsmaatje.

De route start bij het Evertshuis in Bodegraven en gaat via het Fort Wierickerschans richting Waarder. In Waarder is er een tussenstop met een drankje en een moment om even gezellig met elkaar te praten. Na dit pauzemoment fietsen we verder door naar Reeuwijk terug naar het Evertshuis. 

Om 09:15 uur verzamelen we bij het Evertshuis (Julianastraat 4, Bodegraven) om vervolgens om 09:30 uur te gaan starten met de fietstocht. Bij de start word er een routebeschrijving meegegeven. De route zal via knooppunten worden aangegeven en is op eigen verantwoording te fietsen.

Deelname kost € 3,- per persoon en aanmelden kan via www.senw-br.nl/agenda of bel naar 0172-727 880

Bericht: André van Egdom | SenW

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN