Gepubliceerd 29 augustus 2022

Fiets en sponsor cliënten van De Reehorst, Vijverhof of thuiszorg

Zorgpartners organiseert op Burendag een bijzondere fietsevenement om aandacht te vragen voor haar cliënten met dementie. De Reehorst spaart voor een thematafel voor elke afdeling, namelijk Ravensberg, Sloene en Vogelenzang, met decoratiemateriaal voor de seizoenen en feestdagen. Vijverhof spaart voor een nieuwe geluidsinstallatie voor de Fonteinzaal. Thuiszorg spaart voor de Raizer II, een mobiele hefstoel waarmee iemand die is gevallen gemakkelijk van de grond kan worden opgetild.

Deelname kost € 15,- per persoon. Dit bedrag is bestemd voor het doel dat jij via het inschrijfformulier op de website kiest. Kijk op www.webike4alzheimer.nl voor alle informatie en sponsor De Reehorst, Vijverhof of Thuiszorg.

Praktisch iedereen kan deelnemen aan de grootste benefiet(s)actie van Zorgpartners. De langste route is ongeveer 90 kilometer. Deze bestaat uit drie verschillende routes van ongeveer 30 kilometer die ook elk afzonderlijk gereden kunnen worden. Daarnaast zijn er ook routes dichterbij de centra en onderdelen van Zorgpartners uitgestippeld. Meedoen is mogelijk op de fiets, tandem, duofiets, rolstoelfiets, riksja, scootmobiel, met de rollator of in een rolstoel. We Bike 4 Alzheimer is dus geen wedstrijd maar een gezellig uitstapje op wielen voor jong en oud(er).

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zon

In de ochtend ontstaan er misbanken, trekt er bewolking over maar zien we ook de zon. Er staat een zwakke zuidwestenwind bij een temperatuur van 19*C.

In de middag en avond zonnige perioden maar ook sluierbewolking. De zwakke wind wordt zuid. Het kwik loopt op naar 23 a 24*C.

In de nacht brede opklaringen maar later meer bewolking. Het is met 17*C als minimum een zachte nacht.

Dinsdag in de ochtend bewolkt en valt er wat regen. De matige wind is noordwest en de temperatuur 17*C.

In de middag brede opklaringen maar ook kans op een bui. De thermometer geeft 17*C aan. 

Foto: De Groene wereld

 

MEEST BEKEKEN