10 oktober 2021

FC Oegstgeest-CVC Reeuwijk gestaakt wegens blessure scheidsrechter

Na acht minuten in de 2e helft kreeg de wedstrijd FC Oegstgeest-CVC Reeuwijk – de nummer 2 en 1 uit de 3e Klasse A – een vroegtijdig einde. Scheidsrechter Kooy onderbrak de wedstrijd om aan te geven niet verder te kunnen vanwege een blessure. De wedstrijd werd daarna niet meer hervat.

• Martijn Kok (Archieffoto)

Voorsprong

CVC-trainer Boris van Es had de beschikking over een bijna complete selectie. Alleen Stephan Wahl ontbrak bij de Reeuwijkers. FC Oegstgeest begon de 1e helft met een meer verdedigende speelwijze om in de omschakeling succesvol te zijn. Die tactiek pakte niet helemaal goed uit. Halverwege de 1e helft maakte Martijn Kok uit een goedlopende CVC-aanval de 0-1. En die voorsprong tilde CVC Reeuwijk de rust in. Na rust kwam de wedstrijd snel tot een vroeg einde.

Uitspelen

Het is nog niet bekend wanneer de resterende minuten van de 2e helft worden uitgespeeld. Voor de hand ligt 14 november tijdens het eerstvolgende inhaalmoment. Maar de rest van de 2e helft al eerder op een midweekse avond uit te spelen, is ook nog een optie.

● Bericht: André van Egdom

0 Shares
Sluit Menu