30 oktober 2022

FC Aalsmeer te sterk voor RVC’33

In Aalsmeer was RVC’33 niet opgewassen tegen FC Aalsmeer. Ondanks de vechtlust die RVC’33 nog in de strijd wierp, verloren de Reeuwijk-Dorpers de wedstrijd met 3-1.

Eerst nog op voorsprong

● Daan Zantinge: blessure. (Archieffoto)

Hoewel RVC’33 het moeilijk had tegen een beter FC Aalsmeer kwam het toch onverwacht aan de leiding. Uit een hoekschop van Mark Sluijs werkte een Aalsmeerder de bal in eigen doel: 0-1. Daarna moest Daan Zantinge vanwege een blessure zich laten vervangen. In de 33e min kwam de thuisclub weer langszij. Een vrije trap leidde in tweede instantie tot de 1-1. Kort daarop werd RVC’33 verrast door een inworp en een daaropvolgende lange bal, waardoor de Reeuwijkse verdediging op het verkeerde been kwam te staan: 2-1.

Onderliggende partij

Ook na rust bleef RVC’33 de onderliggende partij. Doelman Stefan v.d. Meer hield RVC’33 lange tijd nog in de wedstrijd, maar in de 74ste minuut gooide de watervlugge rechteraanvaller van de thuisclub de wedstrijd in het slot door uit een snelle aanval over rechts de 3-1 te bezorgen bij de goed meegelopen spits.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Regen

In de ochtend is het bewolk en valt er regen of vallen er buien. De zwakke tot matige wind zit in de oosthoek. De thermometer geeft 8°C aan.

In de middag bewolk en er vallen daarbij buien. In de loop van de middag klaart het op. De matige wind waait uit het noordoosten. Veel warmer dan 9°C wordt het niet.

In de avond en eerste deel van de nacht brede opklaringen. Later in de nacht valt er opnieuw regen. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Foto: Mees Voorjaar

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu