Gepubliceerd 17 april 2024

Fantastisch nieuws, nu ook vakantie activiteiten voor jongeren!

Gebaseerd op jullie feedback via de enquête “Jouw moves, jouw toekomst” start SenW op woensdag 1 mei 2024 met iets nieuws. De kick-off van Movebase voor middelbare scholieren om lekker actief bezig te zijn en met elkaar te verbinden. Van 15.00 tot 17.00 uur kunnen de jongeren elkaar ontmoeten in de Sporthoeve en zich lekker uit te leven in de gymzaal onder begeleiding van de Buurtsportcoach.

– Op woensdag 8 mei 2024 is er bij Optisport zwembad de Kuil de tweede editie van de activiteit Sport en Splash, startend om 10.30 uur met sportieve activiteiten in de sporthal en vervolgens in het zwembad. Dit evenement is voor leerlingen uit de bovenbouw van de basisschool en de eerste en tweede klas van de middelbare school.

Op vrijdag 10 mei 2024 wordt een 7 tegen 7 voetbaltoernooi georganiseerd op het veld van ESTO, in samenwerking met SAM Jongerenwerk voor jongeren van 14 tot 19 jaar. Schrijf je als teamcaptain in en zorg voor een team van 7 spelers om deel te kunnen nemen aan het event.

Zorg ervoor dat je deze data noteert en nodig al je vrienden uit om deel te nemen aan deze activiteiten! Meer informatie lezen en aanmelden kan via de website. Mis deze kans niet en meld je nu aan! www.senw-br.nl/agenda.

Bericht: André van Egdom | SenW

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN