Gepubliceerd 23 augustus 2021

Fantastisch De Rijnstreek Jeu-de-Boulestoernooi 2021

We hebben er als De Rijnstreek 2 jaar op moeten wachten, maar op 21 augustus jl. konden de boulers eindelijk weer los. De coronamaatregelen gooiden de editie van juni nog in het water, maar de organisatie onder leiding van Bert Visser hield vol en organiseerde het toernooi op 21 augustus. Je mocht alleen binnen met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve test. Alle 56 teams hadden dit prima op orde.

Geheimzinnig schema

Rond de klok van 11.00 u. werd er elk uur een ronde gespeeld. Via een geheimzinnig schema kwam je er bij je speelveld pas achter tegen wie je speelde. Dit konden dus ervaren spelers zijn of spelers zonder enkel balgevoel. Maar plezier stond voorop en dat straalde er bij iedereen ook vanaf. Uiteindelijk kwam het toernooi rond 16.00 u. tot een einde en kon het rekenwerk voor de organisatie beginnen.

Gezelligheid

Voordat de prijsuitreiking plaatsvond, was er genoeg tijd voor gezelligheid. In de podiumvrachtwagen kwamen de jongens van Helemaal Top 2 sessies zingen, waardoor het feest dus echt losbarstte. En om de spanning echt tot een hoogtepunt te laten komen was er ook een fantastische loterij met als hoofdprijs een gasbarbecue.

Hoofdbrekens

Na veel hoofdbrekens kon de top 3 naar het podium geroepen worden. De aanmoedigingsprijs was voor Johan en Wencke.  De top 3 werd gevormd door Ajdin en Senada (nr 3), Richard Vergeer en Arnold de Raaf (nr. 2). En de absolute winnaars van het 2e De Rijnstreek jeu-de-boulestoernooi zijn Cordi en Dani Blonk.

• Cordi en Dani Blonk de winnaars van het 2e De Rijnstreek Jeu-de-Boulestoernooi.

Trots

We zijn trots op het feit dat we als organisatie het aandurfden om het jeu-de-boulestoernooi toch door te zetten. De tijden zijn onzeker en de maatregelen streng. Toch denken we dat het goed is om onder deze voorwaarden wat te organiseren. We willen daarom alle vrijwilligers van de organisatie, achter de bar, bij de entree en iedereen die een handje geholpen heeft hartelijk bedanken voor hun bijdrage.

Zwaait af

En dan nog dit! Organisatieleider zwaait af. Bert Visser geeft vanaf volgend seizoen het stokje over aan zijn dochter Samantha Vergeer. Bert wordt daarop zelf rechterhand en blijft verbonden bij het De Rijnstreek jeu-de-boules toernooi.

Zet 11 juni 2022 alvast in je agenda! Dan zal het 3e De Rijnstreek Jeu-de-Boulestoernooi georganiseerd worden. Zorg dat je erbij bent.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN