Gepubliceerd 13 augustus 2021

Evertshuis organiseert preview avond

Na anderhalf jaar corona lijkt alles nu weer een beetje los te komen. Het Evertshuis heeft inmiddels zijn agenda ook weer een beetje vol staan en organiseert op 4 september een preview avond.

Theaterbezoek was voor geruime tijd zo goed als onmogelijk door de pandemie. Ook het Evertshuis in Bodegraven had hier last van maar heeft een goed gevulde agenda voor het seizoen 20/21. Op zaterdagavond 4 september organiseren ze dan ook een preview avond. De avond wordt gepresenteerd door cabaretier Martijn Kardol en hij zal ook een stuk van zijn programma brengen. Verder zullen cabaretier Daniëlle Schel en muzikante Luna Zegers het podium betreden.

Foto: Bob Plaizier

De avond is gratis maar wel alleen te bezoeken voor vrienden van het Evertshuis. Deze vrienden worden uitgenodigd en moeten zich aanmelden. Vanzelfsprekend in deze tijd kan het programma door covidrichtlijnen altijd nog worden aangepast.

Door: Bob Plaizier

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN