10 januari 2023

Even opwarmen in Huis van Alles

Bij heel veel huishoudens staat de thermostaat uit noodzaak laag. De energiekosten nemen bij veel huishoudens een té grote hap uit het budget en dus gaat men noodgedwongen besparen op de stookkosten en zit men in een dikke trui onder een deken op de bank.

Wijkteam Bodegraven Zuid heeft i.s.m. het Huis van Alles het initiatief genomen om deze mensen een warme plek te bieden, gezelligheid, een goed gevulde verse kom soep met wat brood en een een kopje koffie of thee. Deze week kan met terecht op woensdag van 12-14 uur en op donderdag van 17 – 19 uur.

Dit alles zonder kosten; het wijkteam biedt dit gratis aan. Het Huis van Alles aan de Vromade, (achter de sporthal), wordt hiervoor opengesteld. Er is voldoende ruimte, het is er behaaglijk warm en er kan ook volop gekookt worden.

Om zoiets te laten slagen zijn er vrijwilligers nodig die bereid zijn om bv een paar keer per maand een aantal uur aanwezig te zijn om koffie te schenken, een praatje te maken of aan te horen of wellicht zelfs een pannetje soep te maken. Heeft u tijd en zin om hierbij een handje te helpen of wat te sponsoren? Help dan mee; bel dan met Marcel Bosch 0653277904 of stuur een email aan info@wijkteambodegravenzuid.nl.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zon

De ochtend begint bewolkt maar geleidelijk aan klaart het op. De zwakke wind is noord tot noordoost. De temperatuur is 13°C.

In de middag en avond een mix van wolken en zonnige perioden. De zwakke tot soms matige wind waait uit het noordoosten. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht is het helder. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een zonnige dag op en vrijwel geen bewolking. De zwakke tot matig wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft in de middag 22°C aan. 

Foto: Jos van Leeuwen

 

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu