Gepubliceerd 10 januari 2023

Even opwarmen in Huis van Alles

Bij heel veel huishoudens staat de thermostaat uit noodzaak laag. De energiekosten nemen bij veel huishoudens een té grote hap uit het budget en dus gaat men noodgedwongen besparen op de stookkosten en zit men in een dikke trui onder een deken op de bank.

Wijkteam Bodegraven Zuid heeft i.s.m. het Huis van Alles het initiatief genomen om deze mensen een warme plek te bieden, gezelligheid, een goed gevulde verse kom soep met wat brood en een een kopje koffie of thee. Deze week kan met terecht op woensdag van 12-14 uur en op donderdag van 17 – 19 uur.

Dit alles zonder kosten; het wijkteam biedt dit gratis aan. Het Huis van Alles aan de Vromade, (achter de sporthal), wordt hiervoor opengesteld. Er is voldoende ruimte, het is er behaaglijk warm en er kan ook volop gekookt worden.

Om zoiets te laten slagen zijn er vrijwilligers nodig die bereid zijn om bv een paar keer per maand een aantal uur aanwezig te zijn om koffie te schenken, een praatje te maken of aan te horen of wellicht zelfs een pannetje soep te maken. Heeft u tijd en zin om hierbij een handje te helpen of wat te sponsoren? Help dan mee; bel dan met Marcel Bosch 0653277904 of stuur een email aan info@wijkteambodegravenzuid.nl.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Bewolkt weer

In de ochtend is het bewolkt en valt er wat regen. De zwakke wind is zuid, de temperatuur 4°C.

In de middag is het bewolkt en mogelijk op het eind van de dag nog een opklaring. Er staat een zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 8°C. 

Foto: De Groene wereld

 

In de nacht wolken en opklaringen. Het koelt af naar 6°C.

Zaterdag wordt een regendag. Er staat een matige zuidenwind. Met 10°C is het zacht voor de tijd van het jaar.

MEEST BEKEKEN