Gepubliceerd 9 juli 2023

ESTO wint ReBo Sportontmoeting

De 13e editie van de ReBo Sportontmoeting is gewonnen door ESTO. De ESTO-voetballers wonnen doordeweeks het 4e onderdeel handbal. En wonnen ook vrijdagavond bij ESTO het slotevenement. ESTO verzamelde 906 punten met Heres op de 2e plek. De turners verzamelden 736 punten. Titelhouder Rohda’76 kwam niet verder dan 5e plaats.

● Iris Melchers voor VSTS tijdens het onderdeel voetbalpool.

Slotevenement

Voor het slotevenement had de organisatie een aantal uitdagende onderdelen uitgezet met handboogschieten, basketbal, voetbalpool en het blindenspel. Vooral het blindenspel bracht extra plezier onder de sporters. De ReBo Sportontmoeting is een toernooi over verschillende avonden waarbij allerlei verenigingen uit de gemeente Bodegraven-Reeuwijk de strijd met elkaar aangaan via verschillende sporten.

● Het blindenspel met Heres. Lang niet gemakkelijk om geblinddoekt te vinden wat je zoekt.

Eindstand:

1 ESTO           9O6 pnt
2 Heres          736
3 Vriendenschaar      719
4 ESTO zaal        7O2
5 Rohda’76         668
6 VSTS                     549
7 BZ&PC          396

Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN