21 mei 2023

ESTO verliest van DONK en moet nog vrezen voor nacompetitie

ESTO moet a.s. zaterdag nog flink aan de bak in de laatste competitiewedstrijd. Het verloor zaterdag met 0-1 van DONK waardoor het afzakte naar de 7e plek in de 2e Klasse D. Om op het laatste nippertje niet de nacompetitie ingetrokken te worden, zal het niet mogen verliezen van Alphia. Gebeurt dat wel dan is het afhankelijk van Kagia dat dan geen punten mag pakken.

● Opkomst van ESTO en DONK voor het begin van de wedstrijd, die DONK uiteindelijk met 0-1 won.

Enige doelpunt

De wedstrijd tegen DONK kende in de 58e minuut het enige doelpunt van de wedstrijd. Het was Bas Houdijk die matchwinnaar werd voor DONK. In de 81e min. incasseerde ESTO nog meer malheur door een rode kaart voor Daan Boerboom. DONK staat ruim 2e en neemt de periodetitel van kampioen FC Aalsmeer over. Voor ESTO is het nog de mouwen opstropen voor directe handhaving.

● Een Goudse tegenstander glipt nog net langs Tim v.d. Lagemaat.
● Mats Boerboom kopt de bal weg voor ESTO.

Bericht: BR6-sportredactie

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon en sluierbewolking

In de ochtend van deze 2e pinksterdag is er veel ruime voor de zon maar trekt er ook sluierbewolking over. De matige wind is noordoost en de temperatuur 13°C.

In de middag ook sluierbewolking die verder in de middag en in de avond oplost. De matige wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft 17°C aan.

In de nacht een afwisseling van wolken en brede opklaringen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Dinsdag trekt er in de ochtend bewolking over en zien we maar weinig van de zon. In de middag en avond klaart het op. De matige wind blijft noordoost. Warmer dan 17°C wordt het niet. 

Foto: Tonnie Sluierbewolking

 

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu