Gepubliceerd 29 augustus 2021

ESTO verliest op valreep oefenduel tegen HMSH

Op eigen veld verloor ESTO een oefenwedstrijd tegen HMSH. De wedstrijd leek af te stevenen op 1-1, maar de Hagenaren scoorden in de voorlaatste minuut van de officiële tijd nog de 1-2.

• Job van Welie (ESTO) doet een poging om nog in balbezit te komen.

Gelijkwaardig

ESTO en HMSH hielden elkaar in de 1e helft aardig in evenwicht. In de 7e minuut had Wouter-Jan Bos al een reële kans op de openingstreffer, maar ook HMSH kreeg een enkele kans, waarbij ESTO-goalie Donny Veenis toch nog even handelend moest optreden. De eerste 45 minuten werd evenwel afgesloten zonder doelpunten.

• Mel Kwakkenbos (ESTO) overleeft ternauwernood een Haagse tackle van achteren.

Op de valreep

In de 2e helft opende ESTO in de 59e minuut de score. De treffer kwam op naam van Mel Kwakkenbos, die de vrije ruimte was ingestuurd: 1-0. Zes minuten later had HMSH, dat in competitieverband uitkomt in de 2e klas zondag, de achterstand al weer gerepareerd: 1-1. Terwijl Mel Kwakkenbos ESTO in de 88e minuut met een open kans weer op voorsprong had moeten brengen, scoorde HMSH een minuut later op de valreep toch nog de 1-2.

• De Haagse HMSH-goalie weet een inzet van Rik van Deuren (uiterst links) nog onschadelijk te maken.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN