22 november 2021

ESTO verliest in slotfase van EMM’21

In de 8e competitieronde leed ESTO opnieuw een nederlaag. In Roelofarendsveen gingen de Bodegravers met 3-2 onderuit tegen EMM’21, de fusieclub tussen DOSR en WVC. De winnende treffer kwam in de allerlaatste minuut tot stand voor de thuisclub.

• Daan Boerboom kreeg rood voor 2x geel. (Archieffoto)

Voorsprong

ESTO had een goede start. In de 14e min. testte eerst Job van Welie met een volley de bovenlat bij EMM’21 en daarna tikte Van Welie een afgemeten voorzet van Robin Groenendijk binnen: 0-1. ESTO hield zich daarna goed in de wedstrijd. Echter in de 33e min. kwam de thuisclub toch langszij na eigen doelpunt van Job van Welie: 1-1.

Herstel

Dezelfde Van Welie bracht ESTO nog net voor rust weer aan de leiding door een vrije trap van Jack Simons koppend tot 1-2 te promoveren. Na rust hield ESTO de voorsprong lang vast en had Wouter-Jan Bos nog een goede kans op de 1-3.

Uit handen

De druk van EMM’21 werd ESTO in de 65e min. te machtig toen ESTO-doelman Joey Anker een rebound weggaf: 2-2. Een rode kaart (2x geel) voor Daan Boerboom bracht ESTO in problemen en moest in de allerlaatste minuut ook nog de 3-2 toestaan.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de middag en avond neemt de bewolking verder toe en in de avond gaat het regenen. De zwakke wind is zuid en draait vanmiddag naar het zuidoosten en neemt toe tot matig. Het kwik loopt op naar 6°C. In de nacht valt er in eerste instantie nog regen maar later in de nacht klaart het op. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Woensdag is er een mix van wolken en opklaringen. De zwakke tot matige wind waait uit het zuiden. Evenals vandaag wordt het in de middag 6°C. 

Foto: De Groene wereld De zon komt op

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu