Gepubliceerd 18 september 2023

ESTO valt uit de beker

Na een prima voorseizoen waarin ESTO overtuigend de ReBo Trofee won en de eerste twee bekerwedstrijden, stopte zaterdag het bekeravontuur. CWO uit Vlaardingen won met 3-1. Mede dankzij enkele goede individuele kwaliteiten gaan zij een ronde door. ESTO mag zich nu volle bak richten op de competitie die zaterdag van start gaat.

● Jesper de Heij (l) voor ESTO in een kopduel met een tegenstander. Hij zorgde nog voor de 1-0. (Foto: De Sportfotograaf)

 Te wisselend

De jonge ESTO-ploeg wisselt hele goede momenten af met te matige momenten. Daar was deze wedstrijd helaas een voorbeeld van. In de laatste minuut eerste helft verspeelde ESTO haar voorsprong en incasseerde direct na de rust nog eens twee tegendoelpunten. 

Matige start

Na een kwartier tikte Jesper de Heij de 1-0 binnen. Toch was sprake van een matige start en duurde het nog wel een half uurtje voordat ESTO wat beter in de wedstrijd kwam. Uit goed combinatievoetbal werden er prima kansen gecreëerd. Echter zonder resultaat en CWO bleef in leven. Met strijdlust knokten de bezoekers zich stap voor stap steeds meer in de wedstrijd en op slag van rust viel dan ook de terechte gelijkmaker: 1-1.

● Tom Beijeman steekt voor ESTO het middenveld over. (Foto: De Sportfotograaf)

Binnen een paar minuten na rust was de wedstrijd gespeeld. CWO maakte twee goals. ESTO had niet het vermogen zich daarna op te richten.

Start competitie

Komende zaterdag trapt de ploeg om 14.30 u. af voor de eerste thuiswedstrijd op de Kievitsheuvel. Lugdunum is de te kloppen tegenstander en voor ESTO zeker geen onbekende.

Bericht: André van Egdom / Han Koevoets (ESTO)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon, wolken en buien

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke zuidoostenwind. De temperatuur is 17°C.

In de middag en avond een mix van wolken, opklaringen en met name in de middag ook regen- en onweersbuien. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 20°C aan.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 11°C.

Maandag levert een droge dag op met opklaringen en wolken. De wind is zuidwest. Veel warmer dan 18°C wordt het deze dag niet.

Foto: Mees Later buien

 

MEEST BEKEKEN