27 september 2021

ESTO komt goed weg in Langeraar

ESTO is de competitie begonnen met een gelijkspel. De Bodegravers kwamen tegen Altior goed weg met de 2-2 puntendeling. Ze hadden in de slotfase scheidsrechter De Waard bepaald niet tegen. Hij gunde ESTO maarliefst tien extra blessureminuten waarin tot ergernis van Altior ESTO nog van 2-0 terugkwam tot 2-2.

Weinig kansen

De 1e helft kenmerkte zich met weinig kansen, waarbij Altior op de counter mikte en ESTO het meeste balbezit opeiste. ESTO had voor rust nog wel koppend voor de openingstreffer kunnen zorgen.

Op achterstand

In de 2e helft raakte ESTO op achterstand. Door treffers van Eray Bozkurt (61e min.) en Rick Keijzer (68e min.) leek Altior de winst niet meer te ontgaan: 2-0.  In de 85e min. haalde scheidsrechter De Waard de woede van heel Altior op zijn hals om niet naar de strafschopstip te wijzen nadat Bozkurt onderuit was gehaald. Nog net voor de blessuretijd zorgde Pim van Zoest uit een hoekschop, waarbij de bal voor het doel bleef liggen, nog de 2-1 voor ESTO.

Blessuretijd

Nochtans leek de thuisclub de winst in handen te houden. Echter aan de blessuretijd leek ging einde te komen. En toen in de 110e minuut ESTO ook nog door Mel Kwakkenbos de 2-2 realiseerde, kon arbiter De Waard helemaal geen goed meer doen bij de thuisclub. De Altior-spelers beenden met stoom uit de oren richting kleedkamer.

• Mel Kwakkenbos bracht ESTO in de 110e minuut nog langszij: 2-2.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de middag en avond neemt de bewolking verder toe en in de avond gaat het regenen. De zwakke wind is zuid en draait vanmiddag naar het zuidoosten en neemt toe tot matig. Het kwik loopt op naar 6°C. In de nacht valt er in eerste instantie nog regen maar later in de nacht klaart het op. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Woensdag is er een mix van wolken en opklaringen. De zwakke tot matige wind waait uit het zuiden. Evenals vandaag wordt het in de middag 6°C. 

Foto: De Groene wereld De zon komt op

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu