28 september 2021

ESTO en RVC ’33 stappen horizontaal over naar het zaterdagvoetbal

Het was eigenlijk al te verwachten ook ESTO en RVC ’33 stappen in het seizoen 2022-2023 met hun 1e elftal horizontaal over naar het zaterdagvoetbal. Dat hebben beide clubs besloten in hun algemene ledenvergadering.

• Vanaf september 2022 spelen de 1e elftallen van ESTO en RVC’33 in de zaterdagcompetitie. En wie weet dan ook weer tegen elkaar!

Al veel clubs gaan met hun 1e elftal naar het zaterdagvoetbal. Momenteel zijn dat er inmiddels 27! En dat zijn:

 ZONDAG 1e KLAS ZONDAG 2e KLAS ZONDAG 3e KLAS
 CVV Zwervers Concordia AVV Alphen
 Den Hoorn DONK SEP
 Olympia ESTO Slikkerveer
 Spartaan’20 FC IJsselmonde  DHL
 Hillegersberg Foreholte  
DHCFull Speed
VUCHMSH
   HVV  
   Laakkwartier  
   Meeuwenplaat  
   RVC ‘33  
   RKDEO  
   Wilhelmus  
   Wippolder  
EMM ’21

Vóór 1 oktober moeten de clubs bij de KNVB kenbaar hebben gemaakt of ze horizontaal willen overstappen! Door horizontaal overstappen kunnen clubs in dezelfde klas op zaterdag beginnen.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de middag en avond neemt de bewolking verder toe en in de avond gaat het regenen. De zwakke wind is zuid en draait vanmiddag naar het zuidoosten en neemt toe tot matig. Het kwik loopt op naar 6°C. In de nacht valt er in eerste instantie nog regen maar later in de nacht klaart het op. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Woensdag is er een mix van wolken en opklaringen. De zwakke tot matige wind waait uit het zuiden. Evenals vandaag wordt het in de middag 6°C. 

Foto: De Groene wereld De zon komt op

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu